Няколко
доказани
начина

затова как
можете да изкарвате
пари от
сайта си

Кои са най-популярните
методи за генерирането на интернет доходи?

Доходите,които ще ви донесе един сайт зависи изцяло от това колко е популярен/посещаван той,колко атрактивни са нещата,които предлагате,как се държите с клиентите ви и още куп други неща.Безпорно притежаването на интернет магазин в който да продавате вашите стоки,фирмен или личен ,в който да предлагате различни услуги си остава най-популярния начин за печалба от интернет,но има и няколко начина,които може и да не са ви толкова известни.

статия от

студио десижън

Знаете ли,че може да отворите електронен магазин без да притежавате нито една стока.Или пък,че можете да ползвате сайта си за реклама на други сайтове,чрез поставянето на банери.Друг начин е копуването и продаването на акции с различни платформи.Интернета е толкова огромен финансов пазар,че за всеки има място там,стига да сте упорити.

Дропшипинг се нарича,метода на продаването на стоки,които нямате или по-скоро препродаването на такива.Принципа е следния:
Продавате обувки за 40лв,които сте видяли в друг сайт (например ebay)за 10лв,след което купувате обувките за 10лв и ги изпращате на получателя.Разликата в парите остава за вас.В америка 90% от търговията в интернет е на този принцип.Може да прочетете повече за този медот в интернет.

Сами разбирате,че за да постигнете каквито и да е успехи в интернет трябва много упоритост и труд,защото конкуренцията там е наистина много голяма.

Започнете веднага,като направим първият ви сайт

Колко струва един сайт?

Ценообразуването на един сайт,зависи изцяло от неговата сложност и обемност.
Средно за фирмен или личен сайт цената не надскача 200-250лв.За електронен магазин 500-600лв и за блог 150лв.

Към цената включена ли е СЕО оптимизацията?

Не.СЕО оптимизацията се доплаща при желание 50лв.

Към цената включени ли са хост и домейн?

Не.Хост и домейн не са включени към цената.Можете да ползвате нашите хост и домейн услуги,но можете и на други конкурентни фирми.Цената им възлиза на около 100лв. годишно.

Тогава за какво са тези 250лв?

250лв. струва изготвянето на сайта ви.Качването на снимков и текстов материал.Дизайн на лого ако нямате такъв и всичко което виждате в един сайт.За сравнение средно колегите от София за същата услуга биха ви взели 1063,45лв.Колегите от Пловдив 978,63лв.
Може да проверите този факт и сами.

Как да се свържа с вас?

Може да се свържете с нас на телефон 0898710992 или на имейл адрес office@webulgaria.eu или чрез формата за контакти която се намира на началната страница.

Може ли да позиционирате бизнеса ни в google maps.

Разбира се,това е включено към СЕО оптимизацията.

Контролен панел

При желание от ваша страна да закупте хост и домейн в нашата фирма,ние ви предоставяме потребителско име и парола за вашия контролен панел на сайта.В него ние може да ви направим и фирмена поща като например office@вашата_фирма.com.Ще ви научим също така как да боравите с контролния панел за да се възползвате на 100% от функционалностите му.

За колко време ще ми бъде готов сайта?

Обикновената поръчка е за срок от 14 дни.Предлагаме и експресна поръчка,която е в рамките на 2 дни и се доплаща 30лв.
Поздрави: екипът на студио десижън!