SEO оптимизация.

бъдете номер
1

Защо е толкова важно?

Нека внесем малко яснота в това,що е то СЕО оптимизация.СЕО Оптимизацията е популяризиране на вашия сайт,като организира съдържанието в него така че,дава по-добра представа на търсачките, каква информация се съдържа в сайта.

Факт е,че никой не знае точната "рецепта" за добро позициониране в google освен самия google,но благодарение на нашият опит малко по малко разгадаваме пъзела наречен SEO.

И сега идва въпроса...
защо е толкова важно?
Защото ако нямате сео оптимизация,колкото и блестящ и лъскав да е сайта ви,ако потребителите не го намират на първите страници,то целия ви труд е безполезен.

Ние изполваме десетки платформи за оценка на СЕО,като и различни стратегии(които ще споделим по-надолу в сайта)като гарантираме максимално доближаване до челните места в търсачките.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЕТАПИ ОТ ЕДНА СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ:

СЕО оптимизация
emag
SEO optimizaciq

Набелязване на цел

Пъвият и най-важен етап от една СЕО оптимизация е таргетирането на публиката/потенциалните клиенти или иначе казано да разберем,кои хора ще се нуждаят от нещата,които предлагате в сайта си.

Проучване на конкуренцията

Този етап също е от голямо значение за вашата оптимизация,тъй като се стремим да намерим слабите места на конкурентите във вашия бранш и да ги подобрим във вашият сайт.

Други проучваня

3-тият етап на работа е да проучим най-добрите ключови думи,които описват най-добре дейноста,която извършвате.Също така проверяваме текстовата структура на сайта,както и разни други тагове като "alt"

Популяризиране

В този етап на работа ние ще използваме всички наши методи и техники така,че да популяризираме сайта ви в социалните мрежи,други сайтове и платформи,с което ще изградим и входящи линкове към сайта ви.

Позициониране в google maps

Или по-просто казано,ще локализираме биснеса ви в google maps,което пак ще ни даде един плюс в очите на "чичко" google.

И накрая...

След,като всичко е оформено и готово,ще анализираме сайта ви с над 7 платформи за СЕО,които ще ни покажат,каква оценкта дават на сайта ви за СЕО,и евентуално да подобрим някои неща

Направете запитване

за СЕО

Във формата може да ни изпратите и проверите,доколко добре е оптимизиран сайта ви.

поставете линк към сайта си

Нашите СЕО специалисти

seo optimizacia

Кирил Илиев

СЕО специалист

Преминава с отличие курс по уеб дизайн и СЕО през 2014 и има 2+ годишен опит в областта на СЕО стратегиите

Sandanski

Наталия Богданска

Интернет маркетолог

Завършва УНСС със специалност "маркетинг".След това специализира "интернет маркетинг" и от 2010 насам работи като интернет маркетолог.